ПРОМОЦИЈА

Димензии на производот:

Долж. : 68 см

Вис. : 200,5 см

Шир. : 42 см

Гент - Витрина

  • Колекција: Gent
  • Код на продуктот: S228-REG1W2S/20/7-DAST
  • 22,960ден.
  • 18,370ден.


Слични продукти

Веном - Витрина

Веном - Витрина

ПРОМОЦИЈАДимензии на производот:Долж. : 64 смВис. : 202,5 смШир. : 40,5 см ..

23,230ден.

Бари - Витрина

Бари - Витрина

Димензии на производот:Долж. : 58,5 смВис. : 195 смШир. : 40 см..

27,260ден.

Промоции

Ѕиден Состав - Кан Кан 1

Ѕиден Состав - Кан Кан 1

ПРОМОЦИЈАДимензии на производот:Долж. : 290 смШир. : 48 см..

19,990ден. 25,200ден.

Ѕиден Состав - Фивер

Ѕиден Состав - Фивер

Димензии на производот:Долж. : 280 смШир. : 50 см..

22,320ден. 34,810ден.

Ѕиден Состав - Фронтал 1

Ѕиден Состав - Фронтал 1

ПРОМОЦИЈАДимензии на производот:Долж. : 230 смВис. : 192 смШир. : 38 см..

9,990ден. 13,300ден.

Ѕиден Состав - Фронтал 2

Ѕиден Состав - Фронтал 2

ПРОМОЦИЈАДимензии на производот:Долж. : 230 смВис. : 192 смШир. : 38 см..

11,990ден. 15,860ден.

Авила - Комплет ѕиден состав

Авила - Комплет ѕиден состав

РАСПРОДАЖБАДимензии на производот:Долж. : 300 смВис. : 192* смШир. : 49 см..

29,900ден. 64,560ден.

Азтека - Висечки елемент

Азтека - Висечки елемент

ПРОМОЦИЈАДимензии на производот:Долж. : 105 смВис. : 41 см Шир. : 35 см..

5,380ден. 6,720ден.

Азтека - Висечки елемент

Азтека - Висечки елемент

ПРОМОЦИЈАДимензии на производот:Долж. : 60 смВис. : 102 смШир. : 35 см..

7,390ден. 9,240ден.

Азтека - Витрина

Азтека - Витрина

ПРОМОЦИЈАДимензии на производот:Долж. : 60 смВис. : 193 смШир. : 41 см..

13,350ден. 16,690ден.

Ново

Зеле - Клуб маса

Зеле - Клуб маса

Димензии на производот:Долж. : 120 смВис. : 45,5 смШир. : 60 см..

4,490ден.

Зеле - Полица

Зеле - Полица

Димензии на производот:Долж. : 135 смВис. : 20 смШир. : 18,5 см..

1,220ден.

Алан - Аголна гарнитура

Алан - Аголна гарнитура

ЦЕНА ЗА ЕКСПОНАТДимензии на производот:Долж. : 242 смВис. :  90 смШир. : 175 смПоврши..

33,900ден. 48,210ден.

Орегон - Фиокар

Орегон - Фиокар

Димензиии на производот:Долж. : 55 смВис. : 105,5 смШир. : 40 см..

14,200ден.

Берген - Клуб маса

Берген - Клуб маса

ПРОМОЦИЈАДимензии на производот:Долж. : 130 смВис. : 45 смШир. : 55 см..

8,800ден.

Зеле - Комода

Зеле - Комода

Димензии на производот:Долж. : 104 смВис. : 106 смШир. : 41 см..

9,710ден.

Поси Лајт - Клуб маса

Поси Лајт - Клуб маса

НОВИТЕТСУПЕР ЦЕНА!Димензии на производот:Долж. : 120 смВис. : 50 смШир. : 59&nbs..

9,790ден.

Селин

Селин

ПРОМОЦИЈАДимензии на производот:Долж. : 276 смВис. : 191 смШир. : 45,5 см..

15,990ден. 18,990ден.

Поси Лајт

Поси Лајт

САЕМСКА ЦЕНАДимензии на производот:Долж. : 46 смВис. : 85 смШир. : 54 см..

6,300ден.

Поси Лајт

Поси Лајт

ПРОМОЦИЈАДимензии на производот:Долж. : 145-185 смВис. : 76,5 смШир. : 85 см..

22,990ден.

Модаи - Комода

Модаи - Комода

Димензии на производот:Долж. : 150 смВис. : 65,5 смШир. : 42 см..

9,990ден.

Модаи - Клуб маса

Модаи - Клуб маса

Димензии на производот:Долж. : 83 смВис. : 40 смШир. : 83 см..

9,900ден.