ЗА НАС

BLACK RED WHITE е голем Полски бренд за производство и дистрибуција на мебел.

Веќе повеќе од 20 години BLACK RED WHITE нуди широк асортиман на висококвалитетен мебел за дневни соби, трпезарии, детски соби, спални соби,предсобја, кујни, како и канцелариски мебел. Овој мебел се изработува со висока технологија и поседува голем квалитет, функционалност и модерен дизајн.

Производството за BLACK RED WHITE е спроведено во 21 производствени погони во Полска и странство. Продажната мрежа покрај Полска спроведена е и во Украина, Белорусија, Словачка, Унгарија, Русија, Босна и Херцеговина, Хрватска, Србија и Македонија.
Еден од приоритетите содржани во активностите на BLACK RED WHITE е грижа за животната средина и рационално користење на природните ресурси. Благодарение на модерната технологија, компанијата обезбедува висок квалитет на нивните производи и притоа се грижи за животната средина.

Производството на BLACK RED WHITE поседува сертификат DIN ISO 14001: 2005 со која се потврдува за спроведување и примената на системот за управување со животната средина во областа "Дизајн, производство и продажба на мебел и мебел фронтови." Ова значи дека компанијата се однесува согласно тековните правила и подобрување на нивните процеси, така што производите ги задоволуваат барањата на екологијата.

Целиот асортиман што го нуди BLACK RED WHITE ги поседува сите пропишани сертификати, на Европска Унија, за издржливост, јакост на материјалите и компонентите употребени при производството на мебелот.

ROYAL HOUSE GROUP e компанија која веќе шест години постои на пазарот која и покрај брендот BLACK RED WHITE, е ексклузивен дистрибутер во Македонија на реномираните светски брендови: Villeroy & Boch, Swarovski, Rozenthal, WMF, Leonardo, Nachtmann, Brabantia, Riedel и Umbra.

Нема продукти во оваа категорија.