Начин На Плаќање

Цените на сите производи во салонoт на Royal House се изразени во денари со вклучен ДДВ. Попустите дадени на страната важат за 90% авансно плаќање. Доколку се одберe друг начин на плаќање тогаш Royal House Group го задржува правото на корекција на попустот.
Royal House Group го задржува правото за промена на цените во согласност со политиката на компанијата без известување за корисниците. Корекција на цената нема да биде извршена ако нарачката е прифатена. Купувачот се обврзува да ја плати цената која е понудена во моментот на извршување на нарачката независно од фактот што цената може да биде променета во меѓувреме.
Купувањето можете да го остварите со следните платежни картички издадени од било која банка:

Visa
Visa Electron
MasterCard
Maestro
AmericanExpress
Dinners ClubInternational

Купување на рати

За своите ценети клиенти Royal House Group овозможува и купување на рати во својот салон. Купувањето на рати е возможно со кредитните картички на НЛБ Тутунска Банка, Стопанска Банка и Халк Банка. Цените на артиклите за плаќање на рати остануваат непроменети, нивелација има само на попустите во зависност од бројот на ратите. Следната табела ги прикажува правилата:
 
НЛБ БАНКА
0 до 6 рати =Редовен попуст
7 до 12 рати =- 5% од редовниот попуст
13 до 24 рати= - 10% од редовниот попуст
24 до 36 рати= 0% попуст

 
СТОПАНСКА БАНКА
0 до 6 рати =Редовен попуст
7 до 12 рати =- 5% од редовниот попуст
13 до 24 рати= - 10% од редовниот попуст
24 до 36 рати= 0% попуст

ХАЛК БАНКА
0 до 6 рати =Редовен попуст
7 до 12 рати =- 5% од редовниот попуст
13 до 24 рати= - 10% од редовниот попуст
24 до 36 рати= 0% попуст


Нема продукти во оваа категорија.