Димензии на производот:

Долж. 137 см
Вис. : 37 см
Шир. : 33 см

Амстердам-Вис. Елемент

  • Колекција: Amsterdam
  • Код на продуктот: S256-SFW1W / 4/14-MSS
  • 9,320ден.


Промоции

Ѕиден Состав - Кан Кан 1

Ѕиден Состав - Кан Кан 1

ПРОМОЦИЈАДимензии на производот:Долж. : 290 смШир. : 48 см..

16,380ден. 25,200ден.

Ѕиден Состав - Фивер

Ѕиден Состав - Фивер

СУПЕР ЦЕНАДимензии на производот:Долж. : 280 смШир. : 50 см..

22,320ден. 34,810ден.

Ѕиден Состав - Фронтал 1

Ѕиден Состав - Фронтал 1

СУПЕР ЦЕНАДимензии на производот:Долж. : 230 смВис. : 192 смШир. : 38 см..

9,300ден. 13,300ден.

Ѕиден Состав - Фронтал 2

Ѕиден Состав - Фронтал 2

СУПЕР ЦЕНАДимензии на производот:Долж. : 230 смВис. : 192 смШир. : 38 см..

11,900ден. 15,860ден.

Азтека - Висечки елемент

Азтека - Висечки елемент

ПРОМОЦИЈАДимензии на производот:Долж. : 105 смВис. : 41 см Шир. : 35 см..

5,380ден. 6,720ден.

Азтека - Висечки елемент

Азтека - Висечки елемент

ПРОМОЦИЈАДимензии на производот:Долж. : 60 смВис. : 102 смШир. : 35 см..

7,390ден. 9,240ден.

Азтека - Витрина

Азтека - Витрина

ПРОМОЦИЈАДимензии на производот:Долж. : 60 смВис. : 193 смШир. : 41 см..

10,510ден. 13,140ден.

Азтека - Клуб маса

Азтека - Клуб маса

СУПЕР ЦЕНАДимензии на производот:Долж. : 110 смВис. : 40 смШир. : 65 см..

6,900ден. 11,240ден.

Ново

Амстердам- Биро

Амстердам- Биро

ПРОМОЦИЈАДимензии на производот:Долж. : 105см.Вис. : 110 смШир. : 40-45 см..

12,490ден. 14,660ден.

Тави- Тросед

Тави- Тросед

Димензии на производот:Долж. : 242 смВис. :  90 смШир. : 108 смПовршина за спиење:Дол..

38,220ден.

Прземек-Аголна гарнитура

Прземек-Аголна гарнитура

Димензии на производот:Долж. : 240 смВис. : 89 смШир. : 138 смПовршина за спиење :&nb..

33,600ден.

Каспиан - Фиокар

Каспиан - Фиокар

ПРОМОЦИЈАДимензии на производот:Долж. : 105 смВис. : 92 смШир. : 40,5 см..

9,900ден. 11,180ден.

Амстердам - Комода

Амстердам - Комода

Димензии на производот:Долж. : 101см.Вис. : 101смШир. : 40 см..

14,660ден.

Амстердам- Библиотека

Амстердам- Библиотека

Димензии на производот:Долж. : 110смВис. : 200мШир. : 34 см..

13,330ден.

Амстердам- Библиотека

Амстердам- Библиотека

Димензии на производот:Долж. : 90 смВис. : 129мШир. :  30см..

7,990ден.

Амстердам-Вис. Елемент

Амстердам-Вис. Елемент

Димензии на производот:Долж. : 137 смВис. : 37 смШир. : 33 см..

9,320ден.

Амстердам- Клуб маса

Амстердам- Клуб маса

Димензии на производот:Долж. : 120 смВис. : 45 смШир. : 50 см..

15,510ден.

Амстердам- Комода

Амстердам- Комода

Димензии на производот:Долж. : 178 смВис. : 75 смШир. : 40 см..

21,340ден.

Амстердам- Тв комода

Амстердам- Тв комода

Димензии на производот:Долж. : 137 смВис. : 59 смШир. : 40 см..

17,340ден.

Зеле - Витрина

Зеле - Витрина

Димензии на производот:Долж. : 90смВис. : 132,5 смШир. : 41 см..

10,950ден.